6 JUNI i SUNDSVALL SOLFLAGGOR- BOKBORD- UTSTÄLLNING

SOLFLAGGOR I PARADEN! Folkkampanjen mot kärnkraft-kärnvapen deltar som vanligt med våra solflaggor i den stora Paraden den 6:e juni tillsammans med Sundsvalls övriga föreningar

Vi uppmanar därför alla sundsvallsbor som vill ha en grön och fredlig värld att komma med oss i Paraden!

Så ta med familj och vänner och kom med! Vi håller med solflaggor om du inte har egen. Samling: Telias parkering ca.11.20. Avgång: kl 11.40.

BESÖK OSS VID BORD 404 och 405

Vi deltar även med info-bord och utställning tillsammans med Kvinnor för fred, Nätverket kärnkraftsfritt Bottenviken och studieförbundet Vuxenskolan vid Vängåvans nordvästra hörn under dagen. Våra bord har nr. 404 och 405. Besök oss där och ta del av vårt info-material. Där kan du också skriva under Nätverket kärnkraftsfritt Bottenvikens protestlista mot planerna på det finsk-ryska kärnkraftverket i Pyhäjoki ca 16 mil från Sveriges kust och så förstås köpa solknappar och solflaggor mm. från kl. 11.00.

UTSTÄLLNING

Besök också vår Utställning ”Kärnkraftens baksidor och dess gröna alternativ” vid Vängåvan och lär dig mer om kärnkraftens skadliga inverkan på miljön: CO2 utsläppen, uranbrytningen, avfallsproblemet, kärnvapen mm. Utställningen finns på plats från kl. 12.00.

Vi är också tacksamma för hjälp med uppackning och iordningställande av borden, så du som vill hjälpa oss med det är varmt välkommen till våra bord vid Vängåvan. Vi räknar med att vara på plats efter kl. 10.00. Kontakt: Måna mob. 076-2833454

Se även: https://b-m.facebook.com/SundsvallFolkkampanjen/ http://folkkampanjen.se/

Mer om dagen, se: https://visitsundsvall.se/nationaldagen-sundsvall-2018/

Varmt välkomna med oss till Sundsvalls största folkfest!

Arrangörer:

Kvinnor för fred, Folkkampanjen mot kärnkraft-kärnvapen, Nätverket Kärnkraftsfritt Bottenviken och studieförbundet Vuxenskola

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.