Inbjudan till Gemensam Sak

Välkommen på Gemensam Sak Soppcafé, måndagen den 1:a juli!

Vi är några organisationer som samlades för att skriva ett manifest med frågor som vi tycker är viktiga att lyfta i Almedalen: Vad är egentligen livskvalitet? Vad är det vi vill ska växa och utvecklas i samhället? Och vilken roll spelar våra värderingar i denna utveckling?

Nu märker vi att när vi träffas och berörs av varandra så skapas mycket mer idéer om hur vi kan stödja varandra och en känsla av att vi har mer en en sak gemensam, trots att vi arbetar inom vitt skilda områden. Nu vill vi därför ge fler organisationer chansen att delta i dessa givande samtal.

Om ni sympatiserar med “Gemensam Sak” (se här) så vill vi bjuda in dig till “GEMENSAM SAK SOPPCAFÉ” och samtal måndagen den 1:a juli 2013, kl 17.30 i St Hansskolan, Visby. Syftet är att lära känna varandra, inspireras och få goda samtal. Utöver “Soppcafé”  så kommer Gemensam Sak att ordna en workshop om värderingar tisdagen 2 juli, kl 17:00-18:00, St. Hansskolan, under rubriken: Hur påverkar inre och yttre värderingar vårt samhälle?

 
Läs hela programmet och skriv ut!
    Programmet i A5-format
   Hela alternativa programmet
   Minivarianten av programmet

Alla våra seminarier direktsänds och kan även ses i efterhand på webben klicka här!!!