Stöd kampen och bli medlem för endast 100 kronor!

På grund av efterfrågan har erbjudandet om medlemskap i Folkkampanjen mot Kärnkraft–Kärnvapen för endast 100 kronor förlängts till den 10 maj.

Den 26 april för 33 år sedan inträffade en av de värsta kärnkraftskatastroferna i Tjernobyl och det är i dag viktigare än någonsin att det finns en stark röst mot kärnkraft och för förnybar energi. Med start på Tjernobyldagen 2019 och en vecka framåt (26/4-3/5) kan du bli medlem i Folkkampanjen mot Kärnkraft–Kärnvapen för bara 100 kronor för ett år.

Betala medlemsavgiften till plusgirokonto: 3 00 90 – 5 och meddela dina personuppgifter.

Styrelsen, och i detta fall Jan Strömdahl (ordförande) samt Lena Lagerstam (ledamot), arbetar hårt med att uppmärksamma kärnkraftens risker. Läs gärna deras respektive debattartiklar i Dagens ETC och Nyhetsmagasinet Syre, publicerade i aprilmånad 2019.

Stöd kampen!
/Styrelsen

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.