STÄLL OM!

Söndagen den 14 april klockan 13-15 i Solidaritetshuset (Tegelviksgatan 40, Stockholm)

Föredrag av Anders Persson, småbrukare, folkbildare och konstnär från Söderhamn, Hälsingland. Anders har många års erfarenhet av miljö- och klimatarbete och har under de senaste 10 åren varit en av de ledande inom omställningsrörelsens framväxt i Sverige. 

Anders har även varit en drivande kraft bakom Framtidsveckorna och jobbat med praktiskt omställningsprojekt både nationellt och lokal. För närvarande arbetar Anders med utvecklandet av nya småbrukarutbildningar i Hälsingland med fokus på hållbar matproduktion ur ett beredskapsperspektiv.

Utöver det har han varit en viktig initiativtagare till Södra Norrlands omställningscenter och det nya politiska partiet SOS-Ställ om Sverige.

Tid: Den 14 april kl 13-15
Plats: Solidaritetshuset (Tegelviksgatan 40, Stockholm)

Varmt välkomna!
Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.