Program för sommarträffen i Morjärv den 19 augusti – Kärnkraftsfritt Bottenviken

Nätverket Kärnkraftsfritt Bottenviken inbjuder alla intresserade till en träff på Morjärvs Folkets Hus på Nationalälvdagen lördag den 19 augusti. Träffen blir ett viktigt arbetsmöte för att diskutera den fortsatta kampen för ett Kärnkraftsfritt Bottenviken samtidigt som vi träffas och har trevligt. Det är också ett sätt att engagera fler i arbetet mot att ett kärnkraftverk byggs i Pyhäjoki vid Bottenviken.

Vi träffas på Morjärvs Folkets Hus som ligger vackert vid Kalixälven som rinner ut i Bottenviken ca 40 km österut. Träffen hålls på Nationalälvdagen då alla fyra Nationalälvarna har en nära koppling till Bottenvikens vatten. Efter lunch blir det en manifestation intill Kalixälven med musik och appeller som vi hoppas med älvens kraft når ända fram till beslutsfattare och allmänheten i Finland.
Hjärtligt välkomna att delta hela dagen eller i delar av Sommarträffen!

Lena Lagerstam, nätverket Kärnkraftsfritt Bottenviken, Morjärv
072-2352 567 / lena.lagerstam@telia.com

Inbjudan Sommarträff Kärnkraftsfritt Bottenviken 19 aug 2017
Länken öppnas i en ny flik (pdf-fil)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.